2009. április 18., szombat

Gesztenyeszív

Ma anyukám névnapja van, így a kedvenc édességét készítettem el, a gesztenyeszívet. Mivel anyu nem nagyon szereti az édességeket, de ez kivételt képez, virág helyett inkább legyártottam egy tálcányit ebből a finomságból :) Remélem jobban ízlik majd neki az én gesztenyeszívem mint a cukrászdában kapható....

Hozzávalók: 500 g gesztenyemassza, 3 ek rum, 300 g tortabevonó csokoládé


Elkészíteni rendkívül egyszerű: a gesztenyemasszát össze dolgozzuk a rummal, majd kis szíveket formázunk a kezünkkel. A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd belemártogatjuk a szívecskéket. Sütőpapírra helyezzük száradni, majd ha mind kész van, akkor tegyük be a hűtőbe amíg nem akarunk neki esni. :)


6 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta!!! Ügyes vagy! Anyukádnak pedig boldog névnapot :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Csibe, aranyos vagy! :) Ízlett is mindenkinek... ;)

    VálaszTörlés
  3. i don't know what those are, but they look really good

    VálaszTörlés
  4. Thanks! :) It's chestnut-hearts! :)

    VálaszTörlés
  5. Yum, chestnut hearts, they look yummy! Thank you heaps for following my blog, I truely appreciate the support. I wish I could understand what you are writing about too!

    VálaszTörlés
  6. Thanks for visiting my blog! I wish also that you could understand it! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...