Ma anyukám névnapja van, így a kedvenc édességét készítettem el, a gesztenyeszívet. Mivel anyu nem nagyon szereti az édességeket, de ez kivételt képez, virág helyett inkább legyártottam egy tálcányit ebből a finomságból :) Remélem jobban ízlik majd neki az én gesztenyeszívem mint a cukrászdában kapható....
Hozzávalók: 500 g gesztenyemassza, 3 ek rum, 300 g tortabevonó csokoládé
Elkészíteni rendkívül egyszerű: a gesztenyemasszát össze dolgozzuk a rummal, majd kis szíveket formázunk a kezünkkel. A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd belemártogatjuk a szívecskéket. Sütőpapírra helyezzük száradni, majd ha mind kész van, akkor tegyük be a hűtőbe amíg nem akarunk neki esni. :)
Nagyon guszta!!! Ügyes vagy! Anyukádnak pedig boldog névnapot :)
VálaszTörlésKöszi Csibe, aranyos vagy! :) Ízlett is mindenkinek... ;)
VálaszTörlési don't know what those are, but they look really good
VálaszTörlésThanks! :) It's chestnut-hearts! :)
VálaszTörlésYum, chestnut hearts, they look yummy! Thank you heaps for following my blog, I truely appreciate the support. I wish I could understand what you are writing about too!
VálaszTörlésThanks for visiting my blog! I wish also that you could understand it! :)
VálaszTörlés