2009. július 23., csütörtök

Fotózás

Imádok fotózni, mint azt már írtam is párszor. Hamarosan élesben csinálom, méghozzá esküvőt fogok fotózni. Egy ideje nem nagyon sütögettem, illetve sütögettem, de azokat már prezentáltam korábban itt, a Mennyei Édességen. :) Oka az, hogy eszeveszettül gyakorlok a fotózásra, barátnőimet, unokahúgaimat, virágokat, állatokat fotóztam. Van esküvői is, de az csak mint jelenlevő vendég csináltam, van kismamás, kisbabás, és persze sütis minden mennyiségben. :)
Rájöttem, hogy fotózni ugyanannyira szeretek mint sütni, és ezt a blogomnak köszönhetem. Annyira megtetszett az, hogy a süteményt amit én sütöttem, szépen beállítsam, szépen lefotózhassam. Nem közelítem meg Beát, Szintiát vagy Dolce Vitát, de azon vagyok. :)
Visszatérve a cikk lényegéhez, összeállítottam egy szórólapot, amit itt-ott elszórok ismerősöknek Pécsett és környékén. Gondoltam, megosztom Veletek, mivel olyan régen írtam megint, hogy ég az arcom. :) Ha van esetleg valakinek pozitív vagy negatív véleménye az össze eszkábált szórólapomról, azt nagyon szívesen meghallgatnám! :)
Egy új blogot is létrehoztam egy ideje, esküvői fotózás címmel. Itt igazából szelektált képek találhatóak azokból, amiket a flickr oldalamon is megtaláltok. :)

18 megjegyzés:

  1. Jó hogy írod, akkor a fotós blogodon is nézelődöm....Köszi!!

    VálaszTörlés
  2. Én annyira szeretek esküvői fotókat nézegetni, majd megnézem, miket alkotsz. Szép a szórólapod, nagyon is! Ne izgulj! Meglátogatlak a másik blogodon is :-)))

    VálaszTörlés
  3. Én már szoktam a másikba is járni, csak eddig nem sok minden volt, ezért a Flickr-n nézelődtem. :)
    Nagyon kafa a szórólap, sok sikert (és pénzt) kívánok az elképzelésed eredményeként! Lehet hamarosan nekem is dolgozol majd... :D

    VálaszTörlés
  4. Juj, nem mondod?? :)) Meg vagy kérve? Örülnék neked! :))
    Örülök, hogy tetszik a szórólap! :)
    Ezért az esküvőért nem kértem pénzt, örülök, hogy engem választottak, meg így lesz mit mutogatnom. :) Meg a kollégámnak is én csinálom majd. :)

    VálaszTörlés
  5. Hát nem szólok el semmit... :D De ha minden jól megy nem csak főzni fogunk együtt. :)

    VálaszTörlés
  6. Jujujj, de kíváncsi vagyok! :))

    VálaszTörlés
  7. Szia mM!
    Sok sikert kívánok a fotózáshoz! Jól csinálod, eleinte kell az ingyen meló, hogy legyen referencia a későbbi már fizetős megrendelőknek.
    Tetszik a szórólap, bár az az epres kép egy picit kilóg a sorból. (vagy te is tudod, de szándékosan csináltad, te kis huncut :) )

    VálaszTörlés
  8. :D szia!

    nem, igazából nem tettem bele, de a párom grafikus, és ő ezt javasolta. Köszönöm a kritikát, Te vagy a második, aki viszont az ellentétét javasolja. :) Még nincs kinyomva, elgondolkodom, hogy eltávolítsam-e. :)
    Igen, én is így gondolom, hogy az elején még nem kérek pénzt, hiszen Ők tesznek ezzel nekem szívességet, hogy így "látatlanban" is engem bíznak meg eme nemes feladattal. :)

    VálaszTörlés
  9. együtt indulunk el egy új ösvényen :) én mindenképpen szorítok neked és tuti minden jó lesz!

    VálaszTörlés
  10. köszönöm, aranyos vagy! :))
    én is szorítok Neked!! :))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...