2009. február 28., szombat

Ostyás őzgerinc

Hozzávalók: 1 csomag Gála csokipuding, 3 tojás, 20 dkg cukor, 2 csomag ostyalap, 1 Ráma margarin, 1 csomag vaníliás cukor, rum, 10 dkg aprított dió, 2 kanál kakaó


1. A tojásokat felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a csokipudingot. Közepes lángon felforraljuk, (vigyázat, pillanatok alatt odakap!) majd levesszük a tűzről. Beletesszük a margarint és addig keverjük, míg el nem olvad.

2.
Az ostyát összetörjük, hozzáadjuk a masszához. Nem kell megijedni, az ostya fel fogja szívni a masszát!
3. Hozzáadjuk a darabolt diót, tetszés szerint rumot, a kakaót és a vaníliás cukrot.
4. Egy nagyobb őzgerincformát kibélelünk folpackkal, belenyomkodjuk a masszát és mehet is a hűtőbe 2-3 órára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...