2009. április 7., kedd

Rozi, a nyúl

Ma a munkahelyemen nyuszikat rajzolgattam, biztos a húsvét miatt van... :) Az egyik kollégám megkért, rajzoljak neki egy nyuszit, hogy kitehesse az ajtajára. Úgy gondoltam, ha már az ajtóra lesz kitéve, ne egy papírfecni legyen, hanem valami igazi kis ajtódísz. Így született meg Rozi, a nyúl. A varrás technikám ugyan hagy némi kivetni valót maga után, azonban úgy gondolom, Rozi inkább megállja a helyét egy ajtón, mint egy papírfecni. Ráadásul szórakoztató volt megvarrni ezt a kis butuska nyuszikát! :)

8 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon aranyos lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szep lett, igazan disze az ajtonak!!:)

    VálaszTörlés
  3. @ndre@, Fruzsi, köszönöm, aranyosak vagytok! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett!
    Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

    VálaszTörlés
  5. Gabriella, köszönöm! :)
    Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
    És sok locsolót! ;)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Örülök, hogy rám találtál és így én is rád.Tetszik a blogod, átmazsoláztam, és rögtön találtam is valami érdekeset amit el is fogok készíteni.A juharszirupos muffin lenne az első kiválasztott.Ugyanis a hugicám Kanadában él, és egyik alkalommal hozott egy kis juharszirupot, kóstoljuk meg mi az amiért úgy odáig vannak az ottaniak.Hát érdekes, belenyaltunk, de aztán ennyi.Ha nem romlott meg most felhasználásra kerül!

    VálaszTörlés
  7. ez aaannyira édes! <3 <3

    sok locsolót ;)

    VálaszTörlés
  8. Csipkebogyo, örülök hogy tetszik!
    Mi imádjuk a juharszirupot, de mi sem esszük egyfolytában. :) Süteményekbe isteni finom, ha van otthon, mindig sütök valamit, amihez kell. :) Kellemes Ünnepeket!

    Kinga, neked is sok locsolót, és boldog nyuszit! ;D

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...