2009. május 27., szerda

Meglepi :)

Tegnap délután szörföztem a blogok között, és Limaránál megpillantottam egy kedves kis díjat, amivel a bloggerek egymást ajándékozzák meg. Illetve egy valaki 5 valakinek adhatja tovább... :) Én elgondolkodtam, ha kapnék, vajon kiknek adnám tovább... erre tessék, ma délelőtt várt egy kis komment Trinitytől, hogy kukkantsak be hozzá. És mi volt ott??? Hát ez!!! :)))

Én annyira meghatódtam, nem is gondoltam volna, hogy kapok egyáltalán ilyet! Köszönöm Trinity, hogy gondoltál rám!! :) És most felfedem, hogy én kikre gondoltam... ;)

1. Az első nekem Mennyei Manna volt, aki gyönyörű süteményeivel és fotóival mindig elkápráztat engem, arra inspirál, hogy én is fejlesszem a tudásomat.

2. Aztán gondoltam Bodzára, aki szintúgy elkápráztat a gyönyörű fotóival, és az, hogy mindezt 4 gyerkőc mellett csinálja... le a kalappal! :)

3. Nem tudom, mik a szabályok, lehet-e vissza is adni ezt a gezstust, de én Trinityre is gondoltam, akinél mindig találok izgalmas és felettébb nyálcsorgatós sütiket, jópárat fel is tettem a listámra, amit majd a közeljövőben megsütök a családnak! És persze állandó olvasóm, mindig ír valami kedves hozzászólást a receptjeimhez, aminek nagyon nagyon örülök! :)

4. Természetesen Ancsika sem maradhat ki a sorból, hiszen ínycsiklandozó fagylaltjaival és sütijeivel mindig elvarázsol, és szintén állandó látogatóm lett, és hozzászólásaitól mindig dagad a mellem! :)

5. És végül, de nem utolsó sorban Raindropnak, aki nem kimondottan sütés-főzéssel foglalkozik, de amikor ezt teszi, akkor leesik az állam a guszta ételeitől. Benne megtaláltam ugyan azt a természet és a világ iránti szeretetet, ami bennem is megvan, szeretek vele beszélgetni.

Hát Rátok gondoltam, kedves barátaim, további jó sütés-főzést és fotózgatást és gépelést kívánok Nektek!! :))

8 megjegyzés:

  1. Tündér vagy! :) Meghatódtam nagyon! Szívből köszönöm! Bekukkantasz te is? :D

    VálaszTörlés
  2. Miss Muffin köszönöm Neked a díjat és a kedves szavakat! Nagyon jól esik, hogy rám is gondoltál!:)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, nagyon megérdemelted! :))

    VálaszTörlés
  4. Akkor most rajtam a meghatódás sora-ez egy ilyen nap....
    Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Szia,
    Nagyon szépen köszönöm,
    és meg is lepődtem picit, mert amikor magamban végig gondoltam ezt az ötöst (ööööö, mármint mielőtt megkaptam volna eljátszottam a gondolattal :D) a te neved is benne volt. :)

    VálaszTörlés
  6. Nahát! Komolyan?? :)) Ez jól esik, aranyos tőled! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia miss Muffin! Köszönöm, hogy olvasóm lettél :-)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...