2009. június 10., szerda

7

No, hát itt volnék. :) De ma nem sütit hoztam magammal, hanem a titkaimat. :) Ugyanis Trinity, Ancsika, Kinga és Raindrop játékra hívtak, mégpedig hogy osszam meg veletek 7 titkom. Nos, nem tudom, mennyire titkok ezek, de Én vagyok teljes valómban. Na ez nem tudom mennyire hangzik értelmesen... :D Hát íme az én 7 kis pontom:

1. Amennyire imádok sütni, annyira nem szeretek főzni. Na jó, az, hogy "nem szeretek" kicsit túlzás. Mondjuk úgy, hogy nem lelkesedem érte. Érdekes dolog ez, mivel én imádtam főzni! Talán, mióta össze költöztünk a Párommal, megunhattam... vagy nem is tudom, elszállt a varázs. Főleg azért lehet, mert Dávid igazán igényes az ételekkel kapcsolatban, ami annyit tesz, hogy nem lehet neki kiválót főzni! Néha megkapom, hogy "hmm, ez nagyon finom" de máskor meg ezt hallgatom: "sótlan, sós, kevés a fűszer, miért nem sütötted továb...blabla..." :) Ezt szerintem egyik háziasszony sem szereti, ha a kedvese becsmérli az ő szakácstudományát. Hát, majd belejövök ebbe is! :)

2. Van egy kisebb komplexusom: óriásira nőttem. Leányzó létemre megütöm a 182 centit is (ezt 3 éve mértem, azóta nem merek méreckedni), emiatt sokszor baromira rosszul érzem magam társaságban, hiszen az összes barátnőm 170 centi körül mozog. Dávid is éppen 181, tehát nem nagyon húzhatok magas sarkút, ami elég nehéz, ha lagziba vagy valami jeles eseményre vagyunk hivatalosak.

3. Kb 2 éve nem álltam rá a mérlegre. Nem vagyok elhízva, még ducinak sem mondnám magam, kimondottan jól érzem magam a bőrömben. De valahogy mégis ódzkodok attól, hogy szembesüljek a pontos súlyommal.

4. Horoszkópom? Bika. Hál' Istennek, ezt kompenzálja a kínai horoszkópom, a sárkány. A Bika szülötte igen makacs természet, és lobbanékony. Ezt csitítja a Sárkány jegyem, mely nyugalmat áraszt (sárkány nem egyenlő házisárkány!!). Szóval én amolyan hangulatingadozásban szenvedek. Van hogy roppant türelmes és nyugodt vagyok, de van, hogy csak egy rossz szó, és kiborulok. Tombolok. Ahogy Dávid mondaná: rikácsolok. Utálom, amikor ezt mondja, csak még rosszabb lesz a helyzet. De ezt sosem jegyzi meg... :)

5. Imádom a vízpartot. 21 éves létemre, egy csendes tóparti házikóra vágyom, sok sok gyerekkel. Pécs mellett van Orfű, szívem vágya, hogy egyszer ott építkezzünk. Persze még nagyobb álmom Horvátország, Krk sziget, de ez megmarad álomnak. (úgyérzem)

6. Ha már a gyerkőcökről beszélek, én ha lehetne, már most túl lennék az első szülésen. Ezt a barátnőimnek sosem vallottam be. Kiközösítenének. :) Na jó ne, de minden hülyének elmondanának. Igazából csak Dávid tart vissza. Pedig neki már igazán érne a dolgo, 9 évvel idősebb nálam. A "baj" az, hogy fiatalnak tart, meghát a pénz is jelentősen közre játszik. Jobban mondva a pénz hiánya. De már nem várok sokáig. :)

7. Na ide kifogytam a szóból.... kutatok az agyamban, hátha találok valamit... (hehe) :)
Megvan. Ezzel lehet sokakat megbotránkoztatok, elnézést a kivételt képezőknek!
Utálom az autósokat. Nagyon. Jómagam biciklivel közlekedek a munkahelyemre, ami gyors tekeréssel 15 perc. Jót tesz a testnek, a léleknek és a környezetnek is!! Soha nem szeretném letenni a jogsit. Dávidnak van, kocsink nincs, minek nekem is? Meg aztán, rühellem azokat az autósokat, akik nem képesek megállni a zebránál, pedig már a közepén járok. Neem, ők rátaposnak a gázra hogy még előttem áthajtsanak, véletlenül sem állnak meg! És még sorolhatnám.

Hát hirtelen ez a 7 "titok" van, amit most kisajtoltam magamból. :)
Kiknek gurítsam én a labdát? Hisz már alig maradtatok! :)
Küldeném én is Bodzának, aztán Mennyei Mannának,... a többiek titkait akikre kíváncsi lennék már ismerem, hiszen főként Tőlük kaptam a labdát. :)

10 megjegyzés:

  1. Jajj de jó, miss Muffin:
    épp egyidős vagy a nagylányommal:OO
    1988.04 24-szintén bika....
    Ettől most méginkább emelem kalapom, mert ő még egy tojásrántottát sem tud-veled ellentétben!!!

    Ritka manapság, hogy ebben az életkorban már szóba kerül a baba-én ezen nem csodálkozom, hiszen 22 évesen én is szültem, csakhát tudom, a mai lányok inkább buliznak. De ha emiatt kiközösítenének a barátnőid, akkor nem benned van a hiba!!!! Szerintem sokkal komolyabb és érettebb vagy nálunk egyszerűen!

    Még valami: autózom, mert másképp sajna nem tudom megszervezni a gyerekek begyűjtését és a bevásárlásokat, de: biz isten, ha valaki a zebra közelében feltűnik, én tutira megállok , még integetek is, hogy menjen nyugodtan.....
    Tudom, nem jó a közlekedési morál, igazad van sajnos.

    Jó volt Téged olvasni!!!!

    VálaszTörlés
  2. Muffinka, örülök, hogy velünk játszottál és megosztottad a titkaidat! :) Így megint egy kicsit jobban megismertünk!
    Szemtelenül fiatal vagy és mégis érettebben gondolkodsz, mint némelyik idösebb társad. Ha már nagyon vágysz a babára, akkor rajta! Ne várj vele!!!! Bár sok minden szól amellett, hogy élj még és tapasztalj! Én is fiatal mami szerettem volna mindíg lenni; nekem ez nem adatott meg. De a pici fiam megfiatalít :)

    Én is autós vagyok, de itt mifelénk nagyon vigyáznak a bringásokra, mert rengeteg van! Tekerj csak, de vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  3. 21 éves vagy :-o Milyen jókat írtál magadról!

    S most megtudják a barátnőid is, hogy Te már szívesen babáznál :-)) Szerintem ezt nem kellene szégyellni, ez a Te életed és kész. Viszont egy kisbabához két ember kell :-)

    Én bicajos és autós is vagyok. 1-2 biciklis emberkét jól meg tudnék rángatni, hogy a legelemibb közlekedési ismeretekkel sincs tisztában, és veszélyhelyzetet okoz a felelőtlen magatartásával. Gondolok itt a karjelzés elmulasztására, mindkét fül bedugva mp3-lejátszóval, a világítás teljes hiánya sötétedésben, iszonyat!

    Vezetni pedig nagyon jó dolog! Sosem lehet tudni, mikor és mire fog kelleni a jogsi!

    VálaszTörlés
  4. Trinity!

    Igen, már nézetm, hogy tényleg egyidősek vagyunk a lányoddal! Amikor azt a citromtortát feltetted, akkor láttam, hogy írtad. :) Én májusi vagyok, rögtön az elején.

    Nem közösítenek ki, azt viccből írtam, de nem mondom nekik, mivel ők teljesen más beállítottságuak mint én. Van két barátnőm, nekik elmondtam ezt. Egyikük idén ment férjhez, és már ők is szeretnének, rokonlélek. :) A másik, akivel szoktam sütögetni (én sütök, ő megeszi:) Anna, vele is beszélgettem erről, és ő is teljesen jól fogadta. :)

    Mint írtam, tisztelet a kivételnek! :) Vannak jófej autósok is, de sajnos túlnyomó részt a siető, türelmetlen bunkók vannak. :(

    Ancsika!

    Igen, mindenkitől ezt kapom! (anyuék meg akinek már van gyereke a családban) De hát én már nem akarok hajnalig bulizni, a piától rókázni meg szédelegni! Nem mondom, néha jól esik kiereszteni a gőzt egy Kispál koncerten, de akkor sem szeretek már eszetlenül bulizni. :) De persze várunk a babával, hisz még rendes állásom sincs! Szeretnék egy rendes munkahelyet, nem holmi 4 órásat. Leginkább cukrászkodnék, de az még egy év mire meg lesz a papírom. :(

    Chef Viki!

    Nem olvassák a blogomat! :) Nem titok, csak nem beszélek róla nekik.

    Én jelentem, rendszeresen jelzek a kezemmel, nem hallgatok zenét közben és sötétedéskor már nem vagyok kint az utcán biciklivel! :)

    A páromnak van jogsia, autónk meg ugye nincs. Még. Ha meg lesz, majd ő vezet. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is Bika - Sárkány vagyok, Április 24. :)
    Az autós dologgal egyetértek, de nagyon!
    Szimpatikus dolgokat írtál, örömmel olvastam! :D De hát nem is vártam mást...

    VálaszTörlés
  6. fuuu, dettó!
    én is tökre babáznék már! (najó, balázs is:D:D) de se diploma, se lakás (ti legalább ennyivel előrébb vagytok...), se munkahely, se milliomos szülők.... :(
    szóval semmi. aztán mit érek azzal, hogy már nem járok bulizni, csak néha-néha koncertre, de akkor sem iszok, amikor úgyis még éveket várhatok?... :(
    azért meglepődtem, azt hittem csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy ennyi idősen így gondolkodok :)
    legszívesebben tanyára költöznék állatokat tartani, és főzni, mosni, takarítani, gyereket nevelni... :)
    de hát ez a mai világ...
    :(

    ja a magasság meg nem gáz :)
    oké, nálam is egy fejjel magasabb vagy, de én a gólyabálra nem mertem felvenni a magassarkúm. (szerencsére nem is szorulok rá, elég bénán megyek benne:D) de éppenhogy egymagasak voltunk úgy :)

    VálaszTörlés
  7. Szia Kinga! :)

    A "saját" lakással kapcsolatban: ha csak nem hitelre veszitek, hajrá! Mi hitelre vettük az egészet, ennek az az ára, hogy annyit kell dolgoznunk, (főleg Dávidnak, mert én még nem kapok sehol sem egy normális állást)hogy teljesen rámegy az ember magánélete!! Nincs időnk elmenni egy hétvégére sehova, pedig itt a nyár és én majd meg döglök, hogy minimum a balcsira le tudjunk menni! Kezdem megbánni, hogy belevágtunk ebbe, maradtunk volna albiban fele ennyi pénzért! De hát valahol el kell kezdeni... csak nem mindegy mi az "ára". És itt nem a törlesztő részletre gondolok.... :(

    Örülök, hogy te is így gondolkodsz, ez azt bizonyítja, hogy van még remény! :D

    VálaszTörlés
  8. igen, végülis két sikertelen próbálkozás után ezért nem költöztünk albiba sem, modván "inkább spórolunk". hitel majd biztos lesz, de most még fel sem vehetnénk. szóval majd sok év múlva :( de azért reménykedek :)

    VálaszTörlés
  9. Hugom is abban az évben született, csak ő novemberben : )Azért még én sem vagyok vén, de már nem sok van a xxx-ig.
    Nehéz téma ez a gyerek kérdés. Mindig van ok, ami miatt lehet tolni. Az biztos, hogy emberpróbáló, akármennyire is szereti az ember. Fontos szerintem, hogy előtte legyenek közös élmények a párkapcsolatban, annak ellenére, hogy a gyerek mellett is lehet élni rendesen. Főleg, ha olyan karriert építessz ki magadnak mint a fotózás, ami rugalmas munkaidőt kíván. Úgyhogy hajrá.

    VálaszTörlés
  10. Azóta rájöttem, hogy nincs értelme állandóan ezen agyalnom. Előbb úgy is házasságot szeretnék, aztán jöhet a baba. Még nem vagyok megkérve, de már szinte házasok vagyunk. 5 éve szeretjük egymást és 4 éve élünk együtt, kettesben plusz kutya, akit közösen vettünk. :) Most ő a gyerek, imádjuk. Lassan beindul talán a karrierem is, aztán jöhet a lagzi, gyerekek. :) Köszi, hogy elolvastad! :))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...