2009. augusztus 9., vasárnap

Esküvő

Végre elérkezett a nagy nap, életem első éles esküvői fotózása. Nagyon élveztem, még jobban, mint vártam. :) Munkám a polgári esküvővel kezdődött, onnan mentünk a fotózásra, majd vissza a lakodalomba, ahol egészen a menyecske táncig maradtam. Egészen kicsi, 40 fős lagzi volt, de nagyon jól éreztem magamat. További fotók itt láthatóak, várom a véleményeket! :)

15 megjegyzés:

  1. Beérek a munkahelyemre és nézem is őket. Nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Meglestem a képeid, nekem nagyon tetszenek :) Nagyon ügyes vagy, midnegyik kép nagyon jól megkomponált, mégsem az az esküvői tömegfotó. Nagyon tetszik :)

    Sarolta

    VálaszTörlés
  3. :))) de jó, örülök, hogy így gondolod!! :)
    még nem vagyok megelégedve magammal, van mit fejlődnöm bőven, majd két hét múlva, amikor megyek a következőre, már tudom, hogy mit kell másképp csinálnom. pl be kell pakolnom még egy köteg elemet a vakuhoz... :D

    VálaszTörlés
  4. Türelem, majd belejössz, kell azért pár fotózás, hogy minden flottul menjen :) A sógorom szintén fotós, ő alapvetően sportfotózik, de tavaly kezdett el esküvőket is bevállalni, és a nyár eleji meg a nyár végi képek között már elég nagy a különbség :) Pedig a nyár elejiek is jók voltak. Az ember gyakorol, fejlődik, egyre jobb lesz :)

    Sarolta

    VálaszTörlés
  5. Tetszenek, de ha nem sértődsz meg én azt írom, hogy nekem sok a mértani középre helyezett téma. Amúgy nagyon szépek a színek, a fények :)

    Semmiképpen nem kötekedés, mert nem áll szándékomban!! ;) 2 hét múlva hajrá! Beindult az esküvő fotózási láz gondolom nálad is rendesen!

    én is megyek jövő hétvégén.... csak én TTD-t fogok fotózni most. jajj már alig várom :) és már 2010-re is van két időpontom. pedig még nem is hirdetem magam :)

    VálaszTörlés
  6. Sarolta!

    Kíváncsi vagyok mit alkot a sógorod! :)
    van weboldala? szeretek más oldalán szörfözni, és tanulgatni. :)

    Reni!

    egyáltalán nem sértődöm meg! :) örülök, ha kapok negatív kritikát is, szerintem ez nagyon fontos! abból tanul az ember! :))
    van olyan is, ahol a pár a kép szélén áll, a háttérben meg van egy szép templom.

    beindult? hát inkább azt mondanám, hogy az idei szezon végét elkaptam. :)
    jövőre nekem is van, de az még nem konkrét, mivel akkor még nem volt mit mutatnom. :)
    remélem elnyerem a tetszésüket.

    kíváncsi vagyok, mit alkotsz jövő héten! :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszenek ;). További sok sikert!!!

    VálaszTörlés
  8. Sajnos még nincsen weboldala, készülőben van. Nemrég végzett el egy fotósulit, ott készített portfóliót, csak még nem rakta teljesen össze. De amint meglesz, elküldöm a címét!

    Sarolta

    VálaszTörlés
  9. köszi, kíváncsi vagyok! :))

    niki

    VálaszTörlés
  10. Gyere át Niki, hagytam neked valamit. :)

    VálaszTörlés
  11. Kedves Egykori Rendszeres Olvsaóm!

    Kern Ági vagyok az ÁGÓ VARRÓMŰHELYÉBŐL.
    Tájékoztatlak, h a blogom tönkrement, rendszeres olvasóim kb egy hete nem látják, h a bejegyzéseim frissülnek. Ideiglenes megoldásként létrehoztam az eredeti blog mását, ahol az új bejegyzések olvashatók, illetve az új blogról: www.agovarromuhelye.blogspot.com a régi blogom is elérhető. A 60. olvasóm bejelentkezése alkalmából /az eredeti blogomon/ ajándéksorsolást hirdettem a rendszeres olvasóim között.
    Ha a jövőben is szívesen olvasgatod az írásaim, azt most tehát a fent jelölt átmeneti oldalon teheted meg.
    Minden kedves olvasóm megértését köszönöm!
    Kern Ágota

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...