2009. november 26., csütörtök

Karácsonyi babafotózás

Vivien barátnőmnél töltöttem a mai délutánt. Egy részt látogatóban, másrészt fotózás miatt. Milla és Zalán ikrek, 3.-án lesznek 4 hónaposak. Vivi kérése az volt, csináljunk pár karácsonyi fotót a Nagyszülőknek. Vittem magammal mindenfélét, mikulássapit, szalagot, angyalszárnyat. :)
A fények elég rosszak voltak, vakuzni nem szeretek, így nem törődve a "zajokkal", kattogtattam nagy bőszen. :) Szerintem nagyon édes képek készültek, Milla néha elbömbizte magát, de miután jóllakott, kenyérre lehetett kenni! :D9 megjegyzés:

 1. Niki, nagyon édesek a picurkák!...nekem a képek is nagyon tetszenek!

  VálaszTörlés
 2. Engem érdekelne Karácsonyi babafotózás. Arra gondoltam adhaték ilyet a férjemnek ajándékba. Meg persze a nagyszülőknek is. Te vállalsz ilyet?

  VálaszTörlés
 3. Jajj már én is alig várom, hogy babát fotózhassak.... ha előbb nem is, de márciusban tuti, akkor szül a kolléganőm és már jelezte is, hogy igényt tartana egy fotósorozatra :) Annyi, de annyi ötletem van, hogy csak na :)

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok, ők ketten aztán igazi mennyei édességek. :)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm Csibe! :))

  Á la carte, vállalok! :) Jövő héten egy 3 és egy 6 éves gyermeket fogok fotózni karácsonyi hangulatban! :)

  Reni, én meg újra keresztanya leszek és én meg azt várom nagyon nagyon nagyon! :)) Amíg meg nem születik, addig csinálok pocakos képeket, ha már lesz akkora! :))

  Timi, azok! :D Nagyon édesek mindketten! :))

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Kinga! :)
  Az ötletet Viviennel ketten találtuk ki! :)
  csak ssjna Milla nem mosolyog... kellett neki már a cici! :D

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...